Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

 

Gästbok

Skriv ett meddelande

Namn
(obligatorisk):
URL
(hemsida/blogg):
E-post
(visas ej):
Meddelande:

Viktorius hemsida 
2018-04-05 14:42
Hallå i stugan! Vart kommer du att ta vägen efter zoomins stängning. Jag har en domän dit jag tänkt flytta men kikar runt igen då jag har lite svårt att förstå den...vart tar du vägen? Frågar runt lite för ev tips. Har ju trivts med denna sidan och skulle vilja ha något liknande. Några tips? Hoppas det är bra i övrigt. Här rullar det på och Viktorius står fortfarande ut med oss . HADE o MÅDE! /Susanna
Autismmamma 
2017-08-12 04:38
Hej mina följare och läsare!

Hoppas ni kommer att tycka om min blogg/dagbok som är ganska personlig. Skriver bland annat om jobbiga saker i mitt liv såsom, mina depressionerna, mina psykiska besvär, mina diagnoser Autism, Asperger, Tvångstankar m.m

Man ser inte det på mig, men jag känner det i mig. Jag heter Mia. En 47-årig tjej som bor i Småland. På den här bloggen kommer jag att skriva hur det är att leva med svår psykisk ohälsa. Att varje dag fajtas med Tvångssyndrom, Aspergers syndrow, Autism, OCD och Autismspektrumstöning m.m Att vara absolut tvungen att göra vissa saker eller tänka på ett särskilt sätt och dessutom inte kunna förstå många sociala aspekter. Följ gärna mig här för att försöka kunna förstå hur det är att vara psykisk funktionshindrad.

Det jag skriver om är psykisk hälsa och ohälsa, Jag ger mycket tips i min blogg om hur du kan gå din egen väg och hur du kan göra för att ta dig upp igen från din psykiska ohälsa. Jag vill inspirera andra till sunda ideal och värderingar och få människor att förstå att man duger som man är. Jag delar även med mig av min erfarenhet kring psykisk ohälsa och min vardag. Vi är ett team här inne och kämpar tillsammans!

E-mailadress: happy0@home.se
Hemsida: http://autismmamma.bloggplatsen.se

När du ändå är här, så lägg gärna igen ett tassavtryck så jag kan besöka dig och din blogg.

When you are here, so please write a comment, then I know who Im going to visit.

http://autismmamma.bloggplatsen.se
Viktorius hemsida 
2016-11-04 06:39
HALLÅÅÅ!
Kommer du ihåg mig ? Jag har slitit och kämpat för att matte ska ge vika och nu har hon lovat mig (igen) att få komma tillbaka till zoomin-världen. En del förbehåll har hon men jag får väl acceptera det....JAG FÅR INTE LÄNGRE SITTA VID DATORN men jag läst ju i bloggen att din matte också börjar ta över datorn. Akta dig, det är så det börjar. Vi låter dem få lillfingret och VIPS så tar de hela handen...HU, hemska tanke. Jag och min kompis har iallafall fått ett jättefint vinterstall så det var allt tur att matte lämnade människobyn och fick sig än lya att krypa in i på landet. Personligen följde jag med matte ända hem igår MEN INTE FICK JAG FÖLJA MED IN HELLER Du har det förspänt du . Ååå vad jag har saknat dig. Nu när jag blivit nästan pensionär så har jag tid att slåss för min ställning här i etern så NU KÖR VI!
Gerd J 
2015-07-23 19:51
Vilka fina bilder! Ha det bra.
Viktorius hemsida 
2014-03-14 09:47
HEJ KOMPIS!
Är det full rulle som vanligt eller? Min matte har varit lite slö sådär. Jag la ju travskorna på hyllan och blev travpensionär...INTE HON !
Nu har hon iallafall fått vårnippran. Hon har nu varit här med järnmonstret i mer än en dag å sen så har jag fått ge mig ut i skogen längre turer än vad vinterns små joggingturer varit...VARFÖR GÖR MAN SÅ? Är det inte nu när solen gassar som man ska softa och ta det lugnt...hon har alltid missförstått det här med vett o reson hihi !
Jag har saknat dig och dina äventyr i min frånvaro men Å VAD SKOJ att få se att du är kvar här, blev nästan lite orolig...puh! HA DET BÄST!
Svar till Viktorius:
Akilles the Mudi hemsida 
2014-03-14 20:16
nej då jag e kvar. inte kan jag springa bort hörifårn inte. med alla mina kompis..

å du har ju en lika knäpp människa som mig. så vi måste ju hålla i hop å se tll att dom inte hittar på för mye dumheter
Essy 
2014-03-01 12:24
Hej Längesedan vi fick prata

Ska du inte visa dom spännande o vackra bilderna när du var i bron i somras o även berätta lite

En längtan till sommaren
Svar till Essy:
Akilles the Mudi hemsida 
2014-03-14 20:17
Kanske vi får se

men vet ju aldrig. kan ju lägga upp en sida med alla mina geografiska äventyr
Czaruso Rapp 
2014-01-14 21:14
Hei Akilles , fin side du har

Jeg er også en mudi gutt og du høres mye ut som meg sier min matmor , hun er venn med din matmor på noe som heter fb men der er ikke jeg

Hei og hopp til jeg titter innom igjen
Svar till Czaruso Rapp:
Akilles the Mudi hemsida 
2014-03-14 20:17
det där FB där visar jag bara bilder på mig själv. där pratar jag aldrig om va jag gör.. för det gör jag här.

men skoj å se dig Rapp
Cats hemsida 
2013-12-20 16:20
God Jul och Gott Nytt År
Viktorius hemsida 
2013-09-23 13:02
Hej polarn! Det är bara jag som är här o hälsar på....skönt att komma hit å få känna sig lite "hemma" igen !
mamma Grå 
2013-09-21 22:17
hej akke np<3<3

 

Nästa sida >  Sista sidan >>
Sida 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
.